Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bizim şu an 18 yaş ve üzeri yatan hastada yüzde 90'ı aşısını tamamlanmamış olan kişiler. Ya hiç aşısını yaptırmayan ya da bir aşısını yaptıran kişilerden oluşuyor"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bizim şu an 18 yaş ve üzeri yatan hastada yüzde 90'ı aşısını tamamlanmamış olan kişiler. Ya hiç aşısını yaptırmayan ya da bir aşısını yaptıran kişilerden oluşuyor", başlıklı haberin detayında; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bizim şu an 18 yaş ve üzeri yatan hastada yüzde 90'ı aşısını tamamlanmamış olan kişiler. Ya hiç aşısını yaptırmayan ya da bir aşısını yaptıran kişilerden oluşuyor"
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bizim şu an 18 yaş ve üzeri yatan hastada yüzde 90’ı aşısını tamamlanmamış olan kişiler. Ya hiç aşısını yaptırmayan ya da bir aşısını yaptıran kişilerden oluşuyor"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.09.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bizim şu an 18 yaş ve üzeri yatan hastada yüzde 90’ı aşısını tamamlanmamış olan kişiler. Ya hiç aşısını yaptırmayan ya da bir aşısını yaptıran kişilerden oluşuyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.