Safranbolu'da fıstık ağaçları ilaçlanıyor

TAKİP ET

Safranbolu'da fıstık ağaçları ilaçlanıyor, başlıklı haberin detayında; Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçede fıstık ağaçlarının ilaçlama ve temizlik çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Başkan Köse yaptığı açıklamada, "Programımız ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilaçlama konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

İlaçlamaya Safranbolu mezarlığında bulunan fıstık ağaçlarından başladığını, yaz döneminde sık sık yapılan çalışmalara, kış aylarında da sabah ve akşam belirli saatlerde devam edeceklerini belirten Köse, "Araçlarımız ile gezici ilaçlama yönteminin yanı sıra, elle kullanılan makinelerle de belirli periyotlar halinde farklı bölgelere ilaçlama yapacağız" diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Safranbolu’da fıstık ağaçları ilaçlanıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Safranbolu’da fıstık ağaçları ilaçlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.