Sabriye Şengül, Dubai'de büyük bir başarıya imza attı

TAKİP ET

Sabriye Şengül, Dubai'de büyük bir başarıya imza attı başıklıklı son dakika haberinde; Sabriye Şengül, MMA'deki ilk galibiyetini Fransız dövüşçü Mona Ftouhi'ye karşı aldı.

Reklam
Reklam

Sabriye Şengül, Mona Ftouhi ile Dubai’de karşı karşıya geldi. Sabriye ile Mona Ftouhi arasındaki karşılaşmanın normal süresinde nakavt olmayınca, maçın hakemi puanlama yöntemine başvurdu. Sabriye Şengül, rakibine kıyasla daha fazla puan alması sebebiyle geceyi galibiyetle kapattı. Türkiye’de ilk kez bir kadın dövüşçü MMA kazandı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Sabriye Şengül, Dubai’de büyük bir başarıya imza attı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Sabriye Şengül, Dubai’de büyük bir başarıya imza attı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.