Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzde 15 uçuş kısıtlaması

TAKİP ET

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzde 15 uçuş kısıtlaması, başlıklı haberin detayında; İstanbul'da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yarın gerçekleştirilecek uçuşlarda yüzde 15 oranında kısıtlama kararı alındı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde başlayıp bugün öğleden sonra şiddetini arttıran kar yağışı nedeniyle yarın gerçekleştirilecek uçuşlarda da uçuş kısıtlamasına gidildi. Meteorolojik Acil Durum Komitesi(MADKOM) toplantısının ardından Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ)'den yapılan açıklamada alınan karar doğrultusunda yarın gerçekleştirilecek uçuşların, yüzde 15 azaltıldığı duyuruldu.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 25.01.2022 tarihinde yüzde 15 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir denildi.




Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzde 15 uçuş kısıtlaması başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzde 15 uçuş kısıtlaması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)