Rusya vatandaşı Müslümanlığı seçti
Rusya vatandaşı Müslümanlığı seçti, başlıklı haberin detayında; Rusya vatandaşı olan Maria Sevastyona, Bodrum Müftülüğü'nde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.
Müslüman olmak istediğini belirterek Bodrum İlçe Müftülüğüne başvuran Maria Sevastyona için ihtida merasimi düzenlendi. İhtida merasiminde Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Ardından Maria Sevastyanova şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Merasim sonunda İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Maria Sevastyona’ya ihtida belgesi ile birlikte Kur’an-ı Kerim’in Rusça Meali ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Rusya vatandaşı Müslümanlığı seçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Rusya vatandaşı Müslümanlığı seçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.