Rusya'nın Harkov ve Mıkolayiv şehirlerine saldırıları devam ediyor

Rusya'nın Harkov ve Mıkolayiv şehirlerine saldırıları devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Rus ordusunun Ukrayna'nın iki kritik şehri Harkov ve Mıkolayiv'e saldırıları devam ediyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 12'inci günde de devam ediyor. Ukrayna'nın sahil kenti Mıkolayiv ve Harkov, Rusya tarafından bombalanmaya devam ediyor. Ukrayna Acil Durumlar Servisi tarafından Mıkolayiv kentine düşen fakat patlamayan bombaların fotoğrafları yayınlanarak, ekiplerin dikkatli şekilde operasyonu yürüttüğü ve vatandaşların güvenliklerine yönelik tüm önlemlerin alındığı ifade dildi.

Servis ayrıca, Harkov'un Novabavarska semtindeki bir ofis binasının Rusya tarafından vurulduğunu belirterek, göçük altında kalan vatandaşlara yönelik arama kurtarma çalışmalarının 4 teknik araç ve 25 personelle devam ettiğini ifade etti.




Rusya'nın Harkov ve Mıkolayiv şehirlerine saldırıları devam ediyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.03.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Rusya'nın Harkov ve Mıkolayiv şehirlerine saldırıları devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)