Rusya'da bir üniversitede silahlı saldırı: 3 ölü

TAKİP ET

Rusya'da bir üniversitede silahlı saldırı: 3 ölü, başlıklı haberin detayında; Rusya'nın Sibirya bölgesindeki üniversite binasında bir kişinin silahla etrafa ateş açması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Saldırı sırasında birçok öğrenci pencerelerden atlayarak kaçtı.

Reklam
Reklam

Rusya’nın Sibirya bölgesindeki Perm Devlet Üniversite binasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi silahla etrafa ateş açtı. Saldırı nedeniyle okulda büyük bir panik yaşanırken öğrenciler, pencerelerden atlayarak binadan kaçtı. Mermi isabet eden bazı öğrencilerin yaralandığı öğrenildi. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, en az 3 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Olay yerine ambulanslar ve özel kuvvet ekipleri gönderildi. Üniversite sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak bina içerisindeki öğrencilere yatış pozisyonunda bekleme talimatı verdi.

Maskeli olduğu belirtilen saldırganın daha sonra yakalandığı açıklandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Rusya’da bir üniversitede silahlı saldırı: 3 ölü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Rusya’da bir üniversitede silahlı saldırı: 3 ölü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.