Rus askeri römorkörü Çanakkale Boğazı'ndan geçti
Rus askeri römorkörü Çanakkale Boğazı'ndan geçti, başlıklı haberin detayında; Rus Donanması'na bağlı 'SB-739' borda numaralı askeri römorkör Çanakkale Boğazı'nda geçerek, Ege Denizi'ne doğru yol aldı.
Marmara Denizi’nden bugün saat 09.15’te Çanakkale Boğazı’na giriş yapan Rus Donanması’na bağlı ’SB-739’ borda numaralı askeri römorkör, Nara Burnu’nu döndükten sonra saat 11.15 sıralarında Çanakkale önlerine vardı. ’Dur Yolcu’ sembolü ve Kilitbahir Kalesi önünden geçen Rus askeri römorkörü, Ege Denizi’ne doğru yol aldı.
Römorköre, boğaz geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botu refakat etti.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Rus askeri römorkörü Çanakkale Boğazı’ndan geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Rus askeri römorkörü Çanakkale Boğazı’ndan geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.