Rota Spor Kulübü Sutopu takımından Kabakcı'ya ziyaret

TAKİP ET

Rota Spor Kulübü Sutopu takımından Kabakcı'ya ziyaret, başlıklı haberin detayında; Sutopu Büyük Erkekler 2. Ligine yükselen Rota Spor Kulübü Su Topu takımı sporcuları antrenörleri Hasan Ertuğrul Çakmak ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

7-9 Eylül 2021 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Büyük Erkekler Bölgesel Lig Müsabakalarında Kayseri Rota Spor Kulübü Sutopu takımı A grubunda 2., genel klasmanda ise lig 4.’sü olarak Büyük Erkekler 2. Ligine yükseldi.

Büyük Erkekler 2. Ligine yükselen Sutopu takımını ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Sporcuları ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Rota Spor Kulübü Sutopu takımından Kabakcı’ya ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Rota Spor Kulübü Sutopu takımından Kabakcı’ya ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.