"Ronaldo'ya karşı koyamam" diyen Galatasaray'ın eski yengesi, yeniden evlenmeye hazır

TAKİP ET

"Ronaldo'ya karşı koyamam" sözleriyle bir dönem dikketleri üzerine çeken Galatasaray'ın eski yengesi model Erjona Sulejmani evliliğe kapılarını açtı.

Reklam
Reklam

Bir dönem Galatasaray forması giyen Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani, sosyal medyadan bir takipçisine verdiği yanıtla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

2018 yılı ocak ayında İsviçreli futbolcudan boşanan ve o tarihten beri yalnız olan Sulejmani, Instagram üzerinden bir takipçisinin "Yeniden evlenmek ister misin?" şeklindeki sorusuna beklenmeyen bir yanıt verdi.

"Şu an böyle iyiyim" diyen Sulejmani, "Ancak hayatıma değer katacağına inandığım biriyle tanışırsam, yeniden evlenmeyi düşünebilirim. Aksi takdirde şu anki hayatımdan memnunum" ifadelerini kullandı.

Vaktinin büyük bir çoğunluğunu oğlu Luan ile geçiren Sulejmani, birkaç yıl önce çok konuşulan bir kitaba imza atmıştı.

Kitapta birçok futbolcunun maçtan önce cinsel ilişki yerine, kendi kendilerini tatmin etme yolunu tercih ettiğine yer veren Erjona Sulejmani, aynı sayfalarda Ronaldo'yu dünyanın en çekici futbolcusu olarak tanımlamış ve "Cristiano Ronaldo'dan teklif gelirse ona karşı koyamam" ifadelerini kullanmıştı.

Sulejmani'nin Instagram'da 289 bin takipçisi bulunurken, televizyon sunuculuğu, modellik ve bloggerlık kariyerine ek olarak kendi adına tasarladığı bir mayo koleksiyonu da bulunuyor.