Ronaldo'nun sevgilisinden çarpıcı itiraf... "Dikkatimi çeken ilk şey"

TAKİP ET

"Attığım hiçbir gol Georgina ile cinsel ilişkiden daha güzel değil" sözleriyle olay olan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez, tanıştıkları ilk güne dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Reklam
Reklam

Gucci'de satış görevlisi olarak çalışırken tanıştığı Ronaldo ile rüya gibi bir ilişki yaşayan Georgina Rodriguez, İtalyan dergisi Grazia'ya bir röportaj verdi. Şimdi modellik yapan 26 yaşındaki İspanyol model Georgina Rodriguez, 34 yaşındaki Ronaldo'yla Dolce&Gabbana firmasının düzenlediği bir etkinlikte tanıştı. "Dikkatimi çeken ilk şey; boyu, vücudu ve kendine bakmasıydı" diyen Rodriguez, "Onu gördüğümde titriyordum ama aramızda bir elektriklenme olmuştu. "Çok utangaç biriydim ve bu durum beni üzüyordu ama Cristiano, tek bir bakışıyla bana derinden dokunmuştu."

"Sonrasında da bana davranışı, beni sevmesi ve benimle ilgilenmesi, tüm olumsuzlukları örttü" şeklinde konuştu. Futbol maçı izlerken kendisini heyecanlandıran tek kişinin Ronaldo olduğunu söyleyen Georgina Rodriguez, "Bir maç esnasında beni heyecanlandırabilecek tek kişi o. Tüm zamanların en iyi futbolcusunun sevgilisi olduğum için çok şanslıyım. Cristiano sahadayken sonsuz sayıda his oluşuyor içimde. Onun rakibi yok" ifadelerini kullandı. Günlük hayatlarına dair de bilgiler veren 26 yaşındaki güzel, "Hayatımız, özveri ve yaptığımız her şeye tamamen odaklanmaya dayalı.

Çok sağlıklı ve organize bir hayat sürerek derin bir mutluluk yaşıyoruz. Çocuklarımızı özel hayatımızın kahramanı yapmak istiyorum. Cristiano ve ben, onları mümkün olan en iyi şekilde yetiştirmeyi ve onlarla harika bir aile olmak istiyoruz. Mütevazi olmalılar ve gerçek hayatla olan bağlarını asla kaybetmemeliler.