Ronaldo'nun karantinaya girdiği villası görenleri hayran bıraktı

TAKİP ET

İtalyan takımı Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, Serie A'da liglerin Haziran'da başlaması ihtimaline karşı, bir süredir karantinada olduğu Portekiz'den İtalya'ya döndü ve saray yavrusu villasında 3'üncü kez karantinaya girdi. Yıldız futbolcunun villası ise manzarası ve lüks görüntüsüyle hayran bıraktı.

Reklam
Reklam

Çin'den dünyaya yayılan ve Avrupa'da en binlerce insanın öldüğü koronavirüs önlemleri İtalya'da gevşetilmeye başladı. Haftabaşında birçok insanın iş başı yaptığı ülkede, Serie A'nın da yeniden başlaması gündemde. Çizme'de liglerin yeniden başlaması için Haziran ayının ortasında görüş birliğine varılırken resmi açıklama gelmedi. Takımlar tüm futbolcuları İtalya'ya çağırıp 14 günlük karantinaya girmelerini istedi.

Bunun üzerine Portekiz'de uzun süredir karantinada olan Cristiano Ronaldo, sevgilisi Georgina Rodriguez ve çocukları Torino'ya geri dönerek müthiş villada üçüncü kez karantinaya girdi. Portekizli yıldızın Torino şehrini ayaklar altına alan villası bir saray gibi... Doğup büyüdüğü Madeira'da 2 ay boyunca karantinaya giren Ronaldo, özel jetiyle İtalya'ya döndü. Ronaldo'nun Torino şehrinin tepesinde yer alan evi iki villadan oluşuyor. Özel güvenlikle korunan ev, yemyeşil bahçelerden ve büyük ağaçlar içerisinde yer alıyor.

Portekizli yıldızın villasında kaç tane oda olduğu bilinmezken aile nüfusu ele alındığında en az 6 yatak odası ve birçok banyosu olduğu tahmin ediliyor. Evde Ronaldo'nun sevgilisi Georgina ile birlikte sık sık kullandığı ve son teknoloji ürünlerden oluşan bir spor salonu bulunuyor. Ayrıca spor sonrası soğuma havuzu da yer alıyor. Ronaldo'nun Real Madrid forması giyerken yaşadığı evle birbirine benzediği için Torino'daki villayı da çok beğendiğini belirtiliyor.