Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti

TAKİP ET

Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti, başlıklı haberin detayında; Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e doğru yol aldı. Gemiye, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı gemisi eşlik etti.

Reklam
Reklam

Romanya Donanması’na ait, F222 borda numaralı savaş gemisi saat 17.00 sıralarında ise İstanbul Boğazı’na giriş yaptı. Saat 17.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçen gemiye, boğaz geçişi sırasında Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı gemisi eşlik etti. Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Karadeniz’e doğru yol aldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Romanya savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.