Rize'de denizde kaybolan vatandaş için başlatılan arama çalışmaları güçlükle devam ediyor
Rize'de denizde kaybolan vatandaş için başlatılan arama çalışmaları güçlükle devam ediyor, başıklıklı son dakika haber özetinde; Rize'nin Çayeli ilçesinde dün akşam saatlerinde denize girdikten sonra kendisinden haber alınamayan 55 yaşındaki Hasan Furuncu'yu arama çalışmaları dün akşamdan itibaren aralıksız devam ediyor.
Dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kemer köyündeki Kanlıdere plajında bir arkadaşı ile kumsalda otururken denize giren Hasan Furuncu bir anda gözden kayboldu. Arkadaşının dalganın yüksekliği konusunda uyarılarını dikkate almayan Furuncu’dan o saat itibariyle haber alınamıyor.
Olayın ardından Sahil Güvenlik, Jandarma Arama Kurtarma, Deniz Polisi ve AFAD ekipleri Furuncu için seferber oldu. Olayın gerçekleştiği saat itibariyle arama çalışması sürdüren ekipler, denizdeki dalga boyunun yüksek olmasından dolayı çalışmalarını güçlükle yürütüyor.
Çalışmalar, Furuncu’nun en son görüldüğü bölgelerde yoğunlaştırıldı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Rize’de denizde kaybolan vatandaş için başlatılan arama çalışmaları güçlükle devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Rize’de denizde kaybolan vatandaş için başlatılan arama çalışmaları güçlükle devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.