Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe tepkisi

TAKİP ET

1-1 biten Ankaragücü-Fenerbahçe mücadelesini yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe tarihinde 14 deplasmanda 1 galibiyet aldığı sezon yoktur. Maşallah tersten rekor kırıyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe, Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen, "Fenerbahçe'nin 3 teknik direktör değiştirmesine rağmen sadece 1 deplasman galibiyeti alması çok düşündürücü. Fenerbahçe tarihinde 14 deplasmanda 1 galibiyet aldığı sezon yoktur. Maşallah tersten rekor kırıyorlar. Diğer takımlar da iyi olmadığı için 5-6. sıradaki takımlarla puan farkı 5'lerde. Fenerbahçe iyi diye değil. Diğerleri de iyi değil." dedi.

"ROMAN'I DEĞİL SKRTEL'İ GÖNDERİN"
Dilmen, "Fenerbahçe'nin temel problemini hala çözmüş değiller. Ben Roman'ı çok beğenen bir oyuncu değilim. Ama Serdar, Skrtel, Sadık hepsi aynı tip oyuncu. Topla kat etmezler. Onların önünde oynayan Mehmet Topal'ın temposu belli. Jailson da öyle değil. Tolgay zaten hazır değil. Roman'ı gözden çıkartacağınıza Skrtel ile vedalaşın. İkisinin de sözleşmesi bitiyorsa Skrtel'i gönderebilirsiniz." diye konuştu.