Refüje çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

TAKİP ET

Refüje çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı, başlıklı haberin detayında; Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde refüje çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Urfa Kapısı yolu üzerinde yaşandı. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 06 HZZ 45 plakalı Mercedes marka otomobil, iddiaya göre kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada otomobilde bulunan U.B.E., İ.H.U. ve B.E. yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Refüje çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "29.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Refüje çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.