Recep Altepe'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj...

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe, konuşmasında, Bizler liderimizle ters düşmeyeceğiz. Çatışmayacağız. Hasar da vermeyeceğiz. Bize yakışanı yapacağız. Kriz ortamı oluşmasına da yanaşmayacağız dedi.

Reklam
Reklam

Son dönemde istifası istenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın da ısrarla dile getirdiği belediyeler arasında yer alan Bursa'da beklenen gelişme yaşandı. Recep Altepe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanığı görevinden istifa etti. İstifa konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mesaj gönderen Altepe, Bizler liderimizle ters düşmeyeceğiz. Çatışmayacağız. Hasar da vermeyeceğiz. Bize yakışanı yapacağız. Kriz ortamı oluşmasına da yanaşmayacağız dedi.
 

DEĞİŞİKLİKLER REFORM DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM PROJESİDİR

AK Parti'nin yönetimi tarafından ülke genelinde başlatılan yeniden yapılanma, reform, değişim ve dönüşüm projesi adı altında bir eylemin açıklandığını dile getiren Recep Altepe, Bursa'nın da bu uygulamanın içerisinde olduğuna dikkat çekti. İbadet olarak gördüğü yolda kavgadan yana hiç taraf olmadığını dile getiren Altepe, bu zamana kadar kavga değil, hizmet kültürünü sürdürdüğünü, bundan sonra bunu sürdüreceğini açıkladı.
 

LİDERİMİZE TERS DÜŞMEYECEĞİZ, BİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ

Bizler liderimizle ters düşmeyeceğiz. Çatışmayacağız. Hasar da vermeyeceğiz. Bize yakışanı yapacağız. Kriz ortamı oluşmasına da yanaşmayacağız diyen Altepe, bu şartlarda Bursa'ya, hemşehrilerine, ülkeye hizmet imkanı kalmadığını ifade etti. Bu düşüncelerle istifa ettiğini söyleyen Altepe, Hiçbir konuda vermeyecek hesabımız yoktur. Alnımız ak, başımız dik. Bursa'ya, hemşehrilerimize, ülkeme hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.