Ravel'in Bolero'su Bursalılar için seslendirildi

TAKİP ET

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), Massenet, Hummel, Mussorgsky ve Ravel'den oluşan 'Bolero' isimli programla, Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) sanatseverlerle buluştu.

Reklam
Reklam

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), Massenet, Hummel, Mussorgsky ve Ravel’den oluşan ‘Bolero’ isimli programla, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) sanatseverlerle buluştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BBDSO, Bursa Filarmoni Derneği ve Uludağ Premium’un katkılarıyla Merinos AKKM Orhangazi Salonu’ndaki konser ilgi gördü. Emin Güven Yaşlıçam’ın şefliğinde yapılan konserde, İtalyan Trompet sanatçısı Vicente Campos, J.N. Hummel’in trompet konçertosunu yorumladı. Konserin ilk bölümünde ayrıca senfoni tarafından Massenet’in ‘Phedre uvertürü’ seslendirildi.Konserin ikinci bölümünde ise Mussorgsky’in ‘Çıplak dağda bir gece’ ve Ravel’in ‘Bolero’ adlı eserleri sahnelendi.Konserin sonunda Trompet sanatçısı Vicente Campos, şef Emin Güven Yaşlıçam ve orkestra sanatçıları dinleyenlerden alkış aldı.