RAMO 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? RAMO 9. yeni bölüm de neler olacak?

TAKİP ET

RAMO 9. yeni bölüm fragmanı izle! RAMO 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? RAMO 9. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? RAMO 9. yeni bölüm de neler olacak? Show TV'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi RAMO 9. bölüme ait yeni fragman ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. RAMO 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. RAMO son bölüm de neler olmuştu, Ramo'nun intikam peşinde olduğu ve en son uzanmak istediği noktanın Cihangir aga (Cihangir bey) olduğu gerçeğine ortaya çıkmıştı.

Reklam
Reklam

RAMO 9. yeni bölüm fragmanı izle! RAMO 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? RAMO 9. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? RAMO 9. yeni bölüm de neler olacak? Show TV'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi RAMO 9. bölüme ait yeni fragman ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. RAMO son bölüm de neler olmuştu, Ramo'nun intikam peşinde olduğu ve en son uzanmak istediği noktanın Cihangir aga (Cihangir bey) olduğu gerçeğine ortaya çıkmıştı.

RAMO 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

RAMO 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. RAMO 9. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda güncellenecektir. 

RAMO SON BÖLÜM DE NELER YAŞANMIŞTI?


Ramo'nun intikam peşinde olduğu ve en son uzanmak istediği noktanın Cihangir aga (Cihangir bey) olduğu gerçeğine karşılık İstanbul harekete geçmiştir. Süleyman aga'yı namlunun ucundan alan şey ise Fatoş'un esir tutulması olmuştu. Kardeşi öldürülen Alpay Ramo ve tüm sülalesinden intikam almak için harekete geçmişti. Yavuz bey ise Ramo'nun asıl planın Cihangir bey olduğunu ortaya çıkmasıyla desteğini çekmiştir ve Ramo artık her zamankinden daha yalnızdır.

RAMO 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ramo 9. bölüm fragmanı
, son bölümden hemen sonra yayınlanması beklenmektedir. Olası bir ihtimalle yayınlanmazsa eğer, RAMO 9. bölüm fragmanı 5-6 Mart 2020 tarihinde yayınlanması beklenmektedir.

RAMO 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran fenomen dizisi RAMO 9. BÖLÜM FRAGMANI henüz yayınlanmamış olsada, RAMO 9. BÖLÜM, 10 Mart 2020 Salı akşamı aynı saatinde yayında olması bekleniyor.