Ramo 6. bölüm | Ramo 6. son bölüm full tek parça izle: Ramo savaşı başlatıyor, önüne gelen herşeyi yıkıyor! - 18 Şubat 2020 izle Show TV

TAKİP ET

Ramo 6. bölüm full tek parça yayınlandı! Ramo dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde, Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. ShowTV'nin salı akşamları yayınlanan izlenme rekorları kıran dizisi Ramo 6. yeni bölüm (son bölüm) full izle! Ramo full izle 18 Şubat 2020

Reklam
Reklam

Ramo 6. bölüm full tek parça canlı hd izle! Ramo dizisinin bu akşam yayınlanan 6. bölüm olan son bölümünde, Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. Ramo son bölüm full izlemek için haberimizin detayına göz atınız.

RAMO 6. BÖLÜM FULL İZLE


Ramo 6. bölüm de, Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. Yaşanan kayıp sonucunda Ramo’nun ailesinde tam bir yıkım yaşanır.

RAMO SON BÖLÜM FULL İZLE


Ramo son bölüm de, Ramo ve Boz vakit kaybetmeden Ceyhan’ın peşine düşerler. Ceyhan ise Ramo’nun beklemediği bir hamle yapar. Yavuz ise Ramo’nun babasının intikamı peşinde olduğunu öğrenmiştir. Ramo’yla buluşur ve ona babasıyla ilgili karanlıkta kalmış gerçekleri anlatır. Ramo, ailesini korumak için yeni bir karar almıştır. Artık Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 


RAMO 6. YENİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE


Ramo full izle! 18 Şubat 2020 salı akşamı Show TV de yayınlanan Ramo 6. son bölüm hemen izleyebilir, Ramo 6. yeni bölümüyle ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

RAMO DİZİSİ HAKKINDA

Başrollerini 
Murat Yıldırım'ın paylaştığı ‘Ramo’ dizisinin diğer oyuncu kadrosu Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta oyuncular yer alıyor. Ramo dizisi izle Show TV'de.