RAMO 6. bölüm fragmanı izle!! Ramo kendisine kurulan tuzağı fark edecek mi? Yavuz bey Ceyhan olayını öğrenecek mi? Ramo 6. yeni bölüm fragmanı hemen izle

TAKİP ET

RAMO 6. bölüm fragmanı hemen izle! Ramo 6. yeni bölüm fragmanın da neler olacak? Halef ve Alper'in planıyla Ceyhan'ı içeriden çıkarıp Ramo'nu üstüne saldıkları gerçeği ortaya çıkacak mı? Yavuz bey bu planı öğrenecek mi? Yavuz bey, Fidan halaya karşı hislerine engel olabilecek mi? Sibel Ramo'yu affedip istediği mutluluğu yakalayabilecek mi? Süleyman aga tüm bu gelişmeler karşısında neler yapacak? Ramo 6. bölüme ait yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

RAMO 6. bölüm fragmanı izle! Ramo 6. yeni bölüm fragmanın da neler olacak? Halef ve Alper'in planıyla Ceyhan'ı içeriden çıkarıp Ramo'nu üstüne saldıkları gerçeği ortaya çıkacak mı? Yavuz bey bu planı öğrenecek mi? Yavuz bey, Fidan halaya karşı hislerine engel olabilecek mi? Sibel Ramo'yu affedip istediği mutluluğu yakalayabilecek mi? Süleyman aga tüm bu gelişmeler karşısında neler yapacak? Ramo 6. bölüme ait yeni bölüm fragmanı ile ilgili gelişmeler haberimizde.

RAMO 6. BÖLÜM FRAGMANI | RAMO ve SİBEL'İ NELER BEKLİYOR?

Ramo'ya aşık olan Sibel, babasının intikamı ve aşkı arasında gidip geliyor. Ramo'nun karşısında duygularına karşı git gide yenik düşse de sürekli gelişen olaylar karşısında arada kalmaya devam ediyor. Ramo ve Sibel arasında ki mutluluk mu hayal mi? yoksa Ramo tüm zorlukların üstesinden gelerek yıllardır içinde sakladığı aşkıyla mutlu mu olacak?

RAMO 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE | YAVUZ BEY, FİDAN HALAYA AŞIK MI?

Yavuz bey her fırsatta Fidan hala ile bir araya gelmeye çalışırken, ikili arasında ki diyalog izleyici her seferinde ekrana kitliyor! Fidan halanın kendinden emin duruşu, Yavuz bey'in kendisine daha çok yaklaşmasına sebep oluyor! Fidan halaya karşı birşeyler hissettiği her halinden belli olan Yavuz bey duygularına yenik mi düşecek? Kendisiyle ilgili hiç bir şekilde bir zaaf olmasını istemezken bir anda kendini sürekli Fidan halanın karşısında bulmak isteyişi ilerleyen bölümlerde ikili arasında bir aşk olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

RAMO 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE - SHOW TV

Ramo 6. bölüm fragmanı
hemen izleyin! ShowTV'nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Ramo 6. yeni bölüm fragmanı ve güncel gelişmeleri haber16.com dan takip edebilirsiniz.

RAMO 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

RAMO 6. yeni bölüm, 18 Şubat 2020 tarihinde saat 20:00 da SHOW TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.