Ramo 35. bölüm (son bölüm)! Ramo full izle son bölüm tek parça Show TV hd YouTube! 5 Mart 2021

TAKİP ET

RAMO 35. bölüm full tek parça SHOW TV de yayınlandı. 5 Mart 2021 de SHOW TV kanalında yayınlanan RAMO 35. bölüm yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Her bölümü ayrı heyecan veren RAMO son bölüm (full) de, Ramo, Korkut'la iş birliği yaptığı için Mazhar'a öfkelidir. Mazhar'ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım'ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım'ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Siz de RAMO 35. bölüm full izlemek için haberimizin detayında göz atabilirsiniz.

Reklam
Reklam

RAMO 35. bölüm full tek parça SHOW TV de yayınlandı. 5 Mart 2021 de SHOW TV kanalında yayınlanan RAMO 35. bölüm yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Her bölümü ayrı heyecan veren RAMO son bölüm (full) de, Ramo, Korkut’la iş birliği yaptığı için Mazhar’a öfkelidir. Mazhar’ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım’ın yerine geçmek istediğini de öğrenince de bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım’ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Siz de RAMO 35. bölüm full izlemek için haberimizin detayında göz atabilirsiniz.

RAMO 35. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

RAMO 35. bölüm full izle. SHOW TV nin Cuma akşamları izlenme rekorları kıran dizisi RAMO 35. son bölüm de, Diğer yandan Şerif’in de Ramo’yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar’la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden. RAMO 35. bölüm izle! Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden.

RAMO SON BÖLÜM (FULL İZLE) NELER YAŞANDI?

RAMO son bölüm izle! RAMO dizisinin bu hafta ki son bölümü yine nefes kesiyor. RAMO 35. bölüm de yaşanan olayların özeti; Ramo bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek’in kendisine baba demesini unutamıyordur. RAMO 35. bölüm full tek parça izle! Yaşadıklarını Afet’e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan’ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler. RAMO son bölüm full tek parça izle!