Rahşan Ecevit'e böyle veda etti, "El ele büyüttüler sevgiyi"

TAKİP ET

Bir süredir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde hayatını kaybeden Rahşan Ecevit'in vefat haberinin ardından siyasilerden taziye mesajları art arda geldi.

Reklam
Reklam

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in eşi ve Demokratik Sol Parti'nin Kurucu Başkanı Rahşan Ecevit, 97 yaşında tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde gelen Rahşan Ecevit'in vefat haberinin ardından siyasilerden taziye mesajları gelmeye başladı.

İMAMOĞLU: VEFAT HABERİ HEPİMİZİ ÜZDÜ
Rahşan Ecevit'in vefat haberinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter üzerinden taziye mesajı yayınladı. Mesajında "Vefat haberi hepimizi üzdü" diyen İmamoğlu şu ifadeleri kullandı, "Rahşan Ecevit... Siyasi hayatımızın kıymetli isimlerinden, Başbakanlık ve CHP Genel Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Sayın Bülent Ecevit'in her zaman yanında olmuş ve yol arkadaşlığı yapmıştı. Vefat haberi hepimizi üzdü, kendisine Allah'tan rahmet dilerim."

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de Rahşan Ecevit'in vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. İnce taziye mesajında, "El ele büyüttüler sevgiyi... Siyaset dünyamızın dürüst, mütevazi insanı, Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit'e Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.