'Rafadan tayfa' müzikali Bursa'da

TAKİP ET

Türkiye'nin en beğenilen çizgi film karakterlerinden 'Rafadan Tayfa' ekibi, Türkiye turnesi kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) Bursalı çocuklarla buluştu.

Reklam
Reklam

 Türkiye’nin en beğenilen çizgi film karakterlerinden ‘Rafadan Tayfa’ ekibi, Türkiye turnesi kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) Bursalı çocuklarla buluştu.

TRT Çocuk’un izlenme rekorları kıran ‘Rafadan Tayfa’, yeni müzikalleri ‘Türkiye’dir Burası-Çocuk Müzikali’yle Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda sevenleriyle buluştu. Yediden yetmişe herkesin beğenerek izlediği çizgi filmin karakterleri, eğlenceli maceralarıyla çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Akın, Kamil, Hayri, Mert, Sevim, Fatma Nine gibi sevilen karakterlerin sahne aldığı müzikalde, sıcak hava balonuyla yaptıkları Türkiye turu ve başından geçenler anlatıldı. Sevilen şarkıları da seslendiren Rafadan Tayfa ekibi, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Dünyanın en ünlü yapımlarıyla yarışacak düzeyde bir sahne tasarımına sahip müzikalde, 40’dan fazla enstrüman kullanıldı. Anadolu ezgilerinin muhteşem ritmiyle folklorun buluştuğu müzikalde ayrıca sahneye dev LED ekran da kuruldu.