Putin ve Macron, Rusya'nın ABD ve NATO'ya teklif ettiği güvenlik garantilerini görüştü

TAKİP ET

Putin ve Macron, Rusya'nın ABD ve NATO'ya teklif ettiği güvenlik garantilerini görüştü, başlıklı haberin detayında; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde Rusya'nın ABD ve NATO'ya teklif ettiği güvenlik garantilerini ele aldı.

Reklam
Reklam

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, Rusya'nın ABD ve NATO'ya sunduğu güvenlik garantileri ile ilgili bir telefon görüşmesi yaptı. Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna'daki durum ve Rusya'nın uzun vadeli yasal olarak güvence altına alınmış güvenlik garantilerinin sağlanmasına ilişkin konular hakkında görüş alışverişi sürdürüldü. Vladimir Putin bir kez daha sorunlara temel yaklaşımını özetledi. Rusya Devlet Başkanı ve Fransa Cumhurbaşkanı arasında birebir toplantı yapılması ihtimaline dair çalışma yapılması ve telefonla daha fazla temas kurulması üzerinde anlaşmaya varıldı denildi.




Putin ve Macron, Rusya'nın ABD ve NATO'ya teklif ettiği güvenlik garantilerini görüştü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 31.01.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Putin ve Macron, Rusya'nın ABD ve NATO'ya teklif ettiği güvenlik garantilerini görüştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)