Pozitif vakaların görüldüğü evler karantinaya alındı

TAKİP ET

Pozitif vakaların görüldüğü evler karantinaya alındı başıklıklı son dakika haberinde; Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Şirinköy Köyü'nde bir mahallede Covid-19 pozitif vakaların görüldüğü evler karantina altına alındı.

Reklam
Reklam

İlçeye bağlı Şirinköy Köyü Ateşler Mahallesi’nde birden fazla Covid-19 pozitif vakaları tespit edildi. İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Covid-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla pozitif ve temaslı vakaların bulunduğu evlerde karantina kararı aldı. Vakaların ve temaslıların evlerinin önüne şerit çekilerek uyarılar asılırken sağlık ekipleri mahalledeki vatandaşların kesinlikle bir araya gelmemeleri gerektiği konusunda uyardı ve izolasyon kurallarına uyulmasını istedi.
Pozitif vakaların toplu kılınan cenaze namazı sonrası görüldüğü öğrenildi.
Öte yandan korona virüs tedbirleri kapsamında köyde halk pazarı kurulamayacak.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Pozitif vakaların görüldüğü evler karantinaya alındı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Pozitif vakaların görüldüğü evler karantinaya alındı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.