Powerbank taşıyorsanız ikinizden biri stadyuma giremeyecek!

TAKİP ET

Yeni düzenleme ile birlikte artık stadyumlara Powerbank girişi yasaklandı. Maç izlemeye gelen taraftarın yanında boyutu ne olursa olsun Powerbank taşıyanlar stadyuma giremeyecekler. İl Spor Güvenlik Kurulu durumu bizzat kontrol edecek.

Reklam
Reklam

Akıllı telefonun kullanımı ve şarj sorunlarını kökten çözülmesine sebep olan yeni nesil elektronik aygıt olan Powerbank olanın stadyumlara girişi yasaklandı. Bizde bu yasağı siyah beyazlı takım sayesinde öğrenmiş olduk. İl Spor Güvenlik Kurulu açıklamasına artık stadyumlara Powerbank girişi yapılmayacak. Bu olay sonucunda gerçekten de sevindik çünkü bu Powerbankler sayesinde maç yayını yapan lafta futbol sevenler bile vardı. Şimdi bu yasak ile birlikte Periscope yayınları çöp olmuş olacak. Bununla birlikte içeriye bu tür aletlerin girişinin yasaklanmış olmasının maça gelecek taraftar sayısının değişmeyeceği düşünülüyor ama biz Haber16 olarak oldukça büyük bir kayıp olacağını ön görebiliyoruz.

POWERBANK AĞIR SİLAH OLARAK GÖRÜLMÜŞ OLABİLİR

Bazı Powerbank markaları oldukça narin ve küçük ürünler yaparak insanların telefonların bataryalarının dolduruyorlar ama birde hem büyük hem de ağır tasarımlar yapan markalar var. İşte bu Powerbank markalarının bazı modellerini elimize aldığımızda oldukça ağır olduklarını çok net bir şekilde görebiliyoruz. İşte bu aletlerin hakeme yada oyunculara saldırı amaçlı kullanabileceği gerçeği hepimizi şaşırtıyor çünkü biz artık futbolda böyle şeylerin olmasını istemiyoruz. Sporu sevenler sayesinde bu tür güncelleştirmelerin yapıldığını görebiliyoruz ki Powerbank ile yapılan bu değişiklikler gerçekten bizi sevindiriyor.