Polisten motosiklet denetimi

TAKİP ET

Polisten motosiklet denetimi, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde Trafik ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi. Denetimlerde, kurallara uymadığı tespit edilen motosiklet sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Reklam
Reklam

Gece saatlerinde trafik polisleri cadde üzerinde güvenli ve kademeli şekilde yol üzerinde ki şeritlere dubalar yerleştirdi. Trafik akışını kontrollü sağlayan ekipler sürücüleri tek tek durdurdu. Önce maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uyarılarda bulunan ekipler daha sonrasında sürücülerden ehliyet ve ruhsat isteyerek GBT sorgusu gerçekleştirdi. Uygulama esnasında 5 motosikletin çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran motosikletler olduğu ve kasksız oldukları tespit edildi. Motosikletlere, cezai işlemi uygulandı. Denetimler, gece boyunca devam etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Polisten motosiklet denetimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Polisten motosiklet denetimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.