Polis vatandaşın ağzını tatlandırdı
Polis vatandaşın ağzını tatlandırdı, başlıklı haberin detayında; Malatya emniyeti aşure etkinliği düzenleyerek, vatandaşın ağzı tatlandırıldı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Muharrem Ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure dağıtıldı. Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem Ayı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Malatya Soykan Meydanı, Paşa Köşkü ve Malatya Park AVM önünde polisler vatandaşlara aşure ikramında bulundular. Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramı yapan polislerin vatandaşların ağızlarını tatlandırması memnunlukla karşılandı.
Pandemi kurallarına, sosyal mesafe ve temizlik kullarına uyan vatandaşlara aşure verildi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Polis vatandaşın ağzını tatlandırdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Polis vatandaşın ağzını tatlandırdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.