Polis partiyi bastı, Gençlerin düzeneği herkesi şaşırttı

İstanbul'un Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park Timleri şüphe üzerine durdurduğu bir aracın içindeki 2 kişinin üzerinde bonzai buldu. Polis operasyonun devamında uyuşturucu partisi verilen evi bastı.

7 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık yarım kilo bonzai ve uyuşturucu kullanmakta kullandıkları şaşal olarak tabir edilen peş şişe düzeceği ele geçti. Mobil Park Timleri, geçtiğimiz Perşembe günü denetim yaparken şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araçta bulunan E.A. (36) ve E.Ü.’nün (28)üzerinden 7.5 gram bonzai ele geçti. 


Gözaltına alınan 2 kişinin uyuşturucuyu aldıkları 2 adres belirlendi. Adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Adreslerden birine giren polis uyuşturucu partisi ile karşılaştı. Şaşal olarak tabir edilen pet şişe düzeneğinden uyuşturucu kullanan D.H.B. (29), H.Y. (20) B.H. (21) ve yaşı küçük H.G. gözaltına alındı. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ