Polis gibi hırsızları kovaladı: Kıstırılan hırsızlar, çareyi çaldıkları malı bırakmakta buldu
Polis gibi hırsızları kovaladı: Kıstırılan hırsızlar, çareyi çaldıkları malı bırakmakta buldu, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ'da kendisine ait inşaat alanında demir çalan kamyonetin peşine düşen bir vatandaş, polisten önce hırsızları dar sokaklarda kıstırıp 10 bin lira değerindeki demirleri geri aldı.
Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde güpegündüz bir inşaat alanına dadanan hırsızlar, buldukları inşaat demirleri plakasız kamyonete yükleyip kaçmaya başladı. Kendisine ait inşaat alanında demir çalındığını fark eden Halil Aydın, polise haber verip kamyonetin peşine düştü. Takip edildiğini fark eden hırsızlar, mahalle değiştirip Eskicami-Ortacami'de sokak aralarına girerek izini kaybettirmeye çalıştı.
Dar sokaklara giren kamyonetteki demirlerin etrafa takılmaya başlamasıyla hırsızlar ilerlemekte güçlük çekti. Bunun üzerine hırsızlar, kendilerini takip eden inşaat malzemelerinin sahibi Halil Aydın'a yakalanmamak için demirleri bırakıp hızla gözden kayboldular. Yere saçılan inşaat demirlerini toplayan Aydın, burada yaklaşık 10 bin lira değerinde demir olduğunu, hırsızların bu inşaat demirlerini hurdacılara satmak için çaldıklarını ifade etti.Polis gibi hırsızları kovaladı: Kıstırılan hırsızlar, çareyi çaldıkları malı bırakmakta buldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 21.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Polis gibi hırsızları kovaladı: Kıstırılan hırsızlar, çareyi çaldıkları malı bırakmakta buldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)