PFDK'dan 24 Erzincanspor'a ceza

TAKİP ET

PFDK'dan 24 Erzincanspor'a ceza, başlıklı haberin detayında; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 24 Erzincanspor'a Kırşehir Belediyespor maçıyla ilgili ceza kesti.

Reklam
Reklam

PFDK’nın 14 Ekim 2021 tarih ve 16 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar açıklandı. Buna göre, 24 Erzincanspor kulübü teknik sorumlusu Erman Kılıç’ın, 10 Ekim 2021 tarihinde oynanan 24 Erzincanspor- Kırşehir Belediyespor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada 24 Erzincanspor kulübü antrenörü Ertuğrul Arslan’ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği belirtildi.

Öte yandan 24 Erzincansporlu Sefa Akgün’de Uşakspor müsabakasında görmüş olduğu kırmızı kart onanması üzerine 2 resmi müsabakada forma giyemeyecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"PFDK’dan 24 Erzincanspor’a ceza" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan PFDK’dan 24 Erzincanspor’a ceza başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.