'Peynir' kavgasında taş ve sopalar havada uçuştu

TAKİP ET

'Peynir' kavgasında taş ve sopalar havada uçuştu başıklıklı son dakika haberinde; Ağrı'da pazarda çıkan kavgada taşlar ve sopalar havada uçuştu.

Reklam
Reklam

İddiaya göre, Ağrı merkezde bulunan sebze pazarında peynir satın alan kişi bir süre sonra aldığı peynirlerin bozuk olduğunu iddia ederek geri getirdi. Peynirleri satın aldığı yere götürüp yere dökünce, peynir satan kişiyle aralarında tartışma çıktı. Bir süre sonra tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların havada uçuştuğu kavga vatandaşların kamerasına saniye saniye yansırken, korona virüsün de unutulduğu görüldü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"’Peynir’ kavgasında taş ve sopalar havada uçuştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "’Peynir’ kavgasında taş ve sopalar havada uçuştu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.