Pendik Belediyesi ekipleri İstanbul-Ankara TEM otoyolu trafiğinde mahsur kalan sürücülere çay ve çorba ikram etti

TAKİP ET

Pendik Belediyesi ekipleri İstanbul-Ankara TEM otoyolu trafiğinde mahsur kalan sürücülere çay ve çorba ikram etti, başlıklı haberin detayında; Pendik Belediyesi ekipleri İstanbul-Ankara TEM otoyolu trafiğinde mahsur kalan sürücülere çay ve çorba ikram etti.

Reklam
Reklam

Dün başlayan ve şiddetlenen kar yağışı sonucu İstanbul-Ankara TEM otoyolu geçici süre trafiğe kapandı. Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri kapanan yolları açmaya çalışırken Pendik Belediyesi ekipleri de yolda mahsur kalan vatandaşlara çay ve çorba ikram etti. Belediye Başkanı Ahmet Cin'in talimatıyla mobil ikram aracıyla Ataşehir-Gebze arasında devam eden ikram, sabah saatlerine kadar devam etti.




Pendik Belediyesi ekipleri İstanbul-Ankara TEM otoyolu trafiğinde mahsur kalan sürücülere çay ve çorba ikram etti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Pendik Belediyesi ekipleri İstanbul-Ankara TEM otoyolu trafiğinde mahsur kalan sürücülere çay ve çorba ikram etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)