Payitaht Abdülhamid 98. bölüm izle - Abdülhamid Han'a suikast düzenleniyor! - 29 Kasım 2019 TRT1

TAKİP ET

TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 98. bölüm yayınlandı. 29 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Payitaht Abdülhamid son bölüm de; Abdülhamid Han kendisine oynanan oyunu görüyor ve şu sözleri söylüyor: 'Devlet-i Aliyeyi bir eşkıya çetesiyle masaya oturtmak istiyorlar'. Payitaht Abdülhamid 98. bölüm full izle mek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid son bölüm full tek parça izleyici ile buluştu. 29 Kasım 2019, Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 98. bölüm yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 98. yeni bölüm de; Sultan Abdülhamid Han, ihanetlerin odağında devletini ayakta tutmaya çalışırken düşmanlar üste üste hamleler yapıyor. Ulu Hakan en son muhattap etmek istedikleri eşkıya çetesinin tehlikesini görüyor ve rest çekiyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 98. BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid 98. yeni bölüm de; 
Abdülhamid Han kendisine oynanan oyunu görüyor ve şu sözleri söylüyor: 'Devlet-i Aliyeyi bir eşkıya çetesiyle masaya oturtmak istiyorlar'. Sultan Abdülhamid Han, 'bu siyasetle çözülecek bir mesele değil, derhal haber yollayınız paşa, kimse pazarlık masaya oturtmayacak... Ne prens Ferdinant ne de amerikan sefiri...' sözleri damga vuruyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 98. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 98. bölüm full izle;
Sultan'ın biladeri İsmail Paşa, 'korkuyorum' sözleri ağzından dökülüyor. Niçin paşam sorusuna 'nefsimden' cevabı damga vuruyor. Sultan Abdülhamid Han, bir nebze olan bitenin farkında ve İsmail Paşa'ya 'Nefsiniz size ne söylüyor paşam' sorusunu yöneltiyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle;
Tahsin Paşa, Sultan'a fabrika ziyaretini iptal etmesini öneriyor ve iptal gerekçesi olarak, Sultan'a suikast olacağını söylüyor. Düşmanlar Sultan'ın kurtulma ihtimali yok diye umutlansalar da, Sultan Abdülhamid Han, 'bizi hangi zor yolumuzdan alıkoydu paşa, gideceğiz' sözüyle dik duruşunu ve korkusuzca yürüyüşünü gösteriyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

29 Kasım 2019, Cuma akşamı saat 20:00'da yayınlanan Payitaht Abdülhamid 98. son bölüm (yeni bölüm) full izle mek için tıklayınız.