Payitaht Abdülhamid 96. bölüm izle - Payitaht Abdülhamid 96. son bölüm full tek parça izle: 15 Kasım 2019 TRT1

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 96. bölüm yayınlandı. TRT1 sevilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid 96. son bölüm de; Abdülhamid Han, bir kaleyi daha kaybediyor. Abdülhamid Han her geçen gün daha da çetin bir hale gelen bu mücadeleye nasıl karşı dimdik ayakta duruyor. Halil Halit için çıkan ölüm emrinde bir değişiklik olacak mı? 15 Kasım 2019, Cuma akşamı yayınlanan Payitaht Abdülhamid 96. bölüm full tek parça izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 96. son bölüm izle: TRT1 cuma akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamid 96. yeni bölüm izleyici ile buluştu. Payitaht Abdülhamit 96. bölüm de; İsmail Paşa'nın ihanet ettiği düşüncesine varan Abdülhamid Han, bir kaleyi daha kaybediyor. Tevfik Fikret ve arkadaşlarının ingiliz sefirine karşı övgü sözlerine, Abdulhamid Han, 'Hamiyetsizliğin çukurunu daha da derin  kazıyorlar' sözü ile tepkisini ortaya koyuyor. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 96. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm full izle; Payitaht 96. bölüm de; 'Bundan sonra tek hedefimiz var, oda Halil Halit'dir.' sözü damga vuruyor. Halil Halit'in abisi için vermiş olduğu karar devletini ve Abdülhamid Han'ı bir hayli zor duruma düşürerek, sultana ve devlete ihanet olarak görülüyor. Sultan Abdülhamid'ın emri üzere Halil Halit için vurulma emri yerine getirilecek mi? Abdülhamid Han, İsmail Paşa için kati bir karar vererek sürgün emrinde bulunuyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 96. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle; İhanetlerin odağında devletin ve milletin bekası için mücadelesini sürdüren Ulu Hakan Abdülhamid Han, ihanet için söylediği; 'Devlete ihanet edenlere ne cezalar verilir bilmez misiniz, devletin bekası için ne canlar alındığını bilmez misiniz' sözleri damga vuruyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 96. YENİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm leri her Cuma akşamı saat 20:00 da, TRT1 ekranlarında.

Payitaht Abdülhamid 96. bölüm, Payitaht Abdülhamid 96. bölüm izle, Payitaht Abdülhamid 96. bölüm full tek parça izle, Payitaht Abdülhamid 96. bölüm tek parça izle, Payitaht Abdülhamid 96. bölüm full izle, Payitaht Abdülhamid 96. son bölüm izle, Payitaht Abdülhamid 96. yeni bölüm izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm (yeni bölüm) full tek parça izle, Payitaht 96 bölüm izle, Abdülhamid 96. bölüm izle, Payitaht son bölüm izle, Abdülhamid son bölüm izle, Payitaht 96 izle, Payitaht 96. yeni bölüm izle, Payitaht Abdülhamid 96. bölüm 15 Kasım 2019 izle