Payitaht Abdülhamid 95. yeni bölüm izle - Payitaht Abdülhamid 95. son bölüm full tek parça izle: 'Size söylediğim harp başlıyor'

TAKİP ET

8 Ekim 2019 Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 95. bölüm de; düşman halen sert bir şekilde saldırmaya ve içeriden ihanetler devam ediyor. Abldülhamid Han sansürlenen rapora karşılık İsmail Paşa'yı tutuklatıyor. Payitaht Abdülhamid 95. son bölüm full tek parça izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 95. bölüm de, Düşman halen sert bir şekilde saldırmaya devam ediyor. Abdülhamid Han, 'demek düşman bize meydan okuyor, size söylediğim harp başlıyor diyerek' gelecek olan çetin savaşı gösteriyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 95. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid son bölüm izle; Selahattin'ler İsmail Paşayı kaçırıyor. İsmail Paşa ilk başta tepki göstersede, İsmail Paşa kulak vermeye devam ediyor. Sebahattin ihtilal yapılması gerektiğini söyleyerek, İsmail Paşayı ikna etmeye çalışıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 95. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 95. yeni bölüm de; Devleti idare için İsmail Paşa'ya teklif sunan Sebahattin ve çetesi bir kaleyi daha düşürüyor. İçeriden ihanetler devam ediyor. Abldülhamid Han sansürlenen rapora karşılık İsmail Paşa'yı tutuklatıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 95. son bölüm de; Ahmet Paşa ve Maktel karşı karşıya geliyor. Diğer tarafta mücadelenin merkezinde olan Halil Halid ve arkadaşları da, Joris'e engel oluyor. 

Payitaht Adbülhamid 95. bölüm, 8 Ekim 2019 Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı. Payitaht 95. bölüm full tek parça izlemek haberimizi takip ediniz.

Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri her Cuma TRT1 ekranlarında izleyici karşısında.