Payitaht Abdülhamid 95. bölüm fragmanı izle | Payitaht Abdülhamid 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm bölüm fragmanı yayınlandı. (Payitaht yeni bölüm fragmanı) TRT1'in sevilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid 95. tanıtım fragmanı izle. Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde Padişah, Sultan Abdülhamid Han'ın düşmanlara karşı verdiği zorlu mücadele yine nefesleri kesecek. Payitaht Abdülhamit 95. Bölüm fragmanını sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm Fragmanı (Yeni Bölüm Tanıtım Fragmanı) yayınlandı. TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 95. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ BÖLÜM TANITIM FRAGMANI)

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit son bölümü izleyici ile buluştu. İngiliz ve Rusların Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için kurguladığı oyunlara Halife-i Sultan, Ulu Hakan Abdülhamit Han'ın verdiği mücadele devam ediyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 85. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Payitaht Abdülhamid 95. Bölüm 8 Kasım 2019 Cuma akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 94. BÖLÜM' DE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid 94. son bölümün de; Joris Robina’nın kızını alabilmek için geri döner. Çocuk Darülhayrı Ali’dedir. Ve almak için de Halil Halid’in iznine muhtaçtır. Halil Halid’i tuzağa düşürüp ele geçirirler. Halil Halid’in adamları okul yolunda önlerini keser. Silahlar birbirine doğrultulurken çok yakınlarında küçük çocuklar vardır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 94. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Payitaht Abdülhamid 94. yeni bölümün de, Haremde Nureddin vebaya yakalanınca kıyamet kopar. Cemile, Bidar’ı suçlar  büyük bir öfkeyle. Naime ise kapalı kaldığı bodrum katında olayların sandığından daha büyük olduğunu anlar ve Bidar Sultan’la birlikte misyonerliğin ardındaki ismi araştırmaya devam eder. Bu arada veba salgını bütün haremi sarar… Ortalıkta panik havası hakimdir.