Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm Fragmanı (Payitaht 93. Bölüm Tanıtım Fragmanı izle)

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm Fragmanı (Yeni Bölüm Tanıtım Fragmanı) yayınlandı. TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 93. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ BÖLÜM TANITIM FRAGMANI)

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit son bölümü izleyici ile buluştu. İngiliz ve Rusların Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için kurguladığı oyunlara Halife-i Sultan, Ulu Hakan Abdülhamit Han'ın verdiği mücadele devam ediyor.

Payitaht Abdulhamid 93. bölüm fragmanı'nda; Sultan Abdülhamid Han, 'benim meselem maşa ile değil, maşayı tutan el' ile diyerek kendisine karşı düşmanlık edenlerin arkasında ki asıl güce, asıl düşmana odaklanıyor.

Payitaht Abdulhamid yeni fragmanında; Abdülhamid Han, 'Bir yerde zulüm varsa, eğer orada Osmanlı varsa, o zulümü bitirmek için elinden geleni yapar, milletin kaderi, milletin altına yazılır' diyerek bu yoldaki kararlığını vurguluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM TANITIM FRAGMANI

Payitaht Abdülhamid 93. Bölüm 25 Ekim 2019 Cuma akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 93. YENİ BÖLÜM TANITIM FRAGMANI İZLE

 

Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı | Payitaht Abdülhamid 93. bölüm fragmanı izle | Payitaht Abdülhamid 93. yeni bölüm fragmanı izle | Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı | Payitaht Abdülhamid yeni fragman izle