Payitaht Abdülhamid 90. Bölüm Full Tek Parça izle (Son Bölüm izle)

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 90. Bölüm Full Tek Parça izle (Son Bölüm izle) yayınlandı. TRT1'in beğenilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü yayınlandı. 600 yıl boyunca Asya ve Avrupa'da hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde Padişah, Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han'ın düşmanlara karşı verdiği zorlu mücadeleye tanık olacağız. Payitaht Abdülhamit 90. Bölüm 27 Eylül 2019 Cuma günü yayınlandı.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 90. Bölüm Full Tek Parça izle (Son Bölüm izle) yayınlandı. TRT1'in beğenilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu'nun en zor dönemlerinde devleti yöneten Padişah, Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han'ın düşmanlara karşı uluslar arası siyasi ve ilkeli bir şekilde yürüttüğü zorlu mücadeleyi izleyiciye sunuluyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 90. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 90. Bölüm de; Avrupa, Amerika ve Rusya gibi devletleri kendilerini silahlanma strajesine yöneltirken Sultan Abdülhamid Han bu durumu fark ederek Osmanlı İmparatorluğu’nun boş duramayacağını belirtir ve bu yönde hamleler yapar. Silah fuarını Payitaht’da (İstanbul) yapılmasını arzulayarak bu alanda bilgiler yeni bilgiler edinileceğini düşünülmektedir. 

Hem silah fuarına, hemde Osmanlı İmparatorluğu’nun gelişme hamlelerine karşı düşman boş durmamaktadır. İçeride ve dışarıda hainlerin satın aldıkları iş birlikçileri bu planlara engel olmak için çabalamaktadır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 90. SON BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid 90. son bölüm full izle; TRT1 ekranlarının beğenilen dizisi Payitaht Abdülhamid son bölümü izleyici ile buluştu. İngiliz ve Rusların, Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için kurguladığı oyunlara Halife-i Sultan, Ulu Hakan Abdülhamid Han'ın verdiği mücadeleye tanık olacağız. Tarihe damga vuran Sultan Abdülhamid Han'ın düşmanlara karşı verdiği çetin mücadele devam ediyor. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 90. BÖLÜM İZLE (YENİ BÖLÜM FULL İZLE)

Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri her Cuma akşamı 20.00'de TRT 1'de!