Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm Fragmanı izle : Payitaht Abdülhamid Yeni Bölüm Tanıtım Fragmanı: İhanet çemberinde son oyun, son mücadele

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm Fragmanı izleyici ile buluştu! Payitaht Abdülhamid 887. Yeni Bölüm Tanıtım Fragmanı yayınlandı. Tarihin en önemli siyasi ve askeri olaylarını barındıran Sultan Abdülhamid Han döneminin mücadele içinde geçen yıllara ve olaylara tanık oluyoruz. Düşmanların tek tek ortadan kalkması, en son Şivenaz'ın da taraf değiştirmek istemesine karşılık babası Rothschild'e nasıl cevap verecek.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 88. Yeni Bölüm tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu. Sezon finali olması beklenen Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm nefesleri kesecek.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 88. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Payitaht Abdülhamid 88. yeni bölüm fragmanı izle! TRT1'in Cuma
akşamlarının sevilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid  son bölümünde, Sultan Abdülhamid Han'a bağlı askerlerin, ihanet edip etmeyeceği merak ediliyor. Yüzbaşı Halit (Dayı) ise Jorris ile verdiği savaşta galip gelebilecek mi? Jön Türk'lerin Padişah'ı tahttan indirmek için yaptıkları hain planlara karşı Abdülhamid Han nasıl karşılık verecek?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 88. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Payitaht Abdülhamid 88. bölüm fragmanı izle! Sezon finali yapması beklenen Payitaht Abdülhamid İngiliz ve Rusların Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için kurguladığı oyunlara Halife-i Sultan, Ulu Hakan Abdülhamid Han'ın verdiği mücadele devam ediyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 88. SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Payitaht Abdülhamid 88. Bölümü (sezon finali) 31 Mayıs Cuma akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında olacka.