Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm full izle : Payitaht Abdülhamid Son bölüm tek parça izle : İhanetlerin hesabı soruluyor, cezalar tek tek kesiliyor

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm izleyici bile buluştu. TRT1 ekranlarının fenomen dizisi son bölümü olan Payitaht Abdülhamid 87. bölüm yayınlandı. 24 Mayıs 2019'da TRT1 ekranlarına gelen Payitaht Abdülhamid 87. Yeni bölümü nefesleri kesti. Düşmanların hain tuzakları bir bir bozulurken, ihanet içerisinde olanların hesapları tek tek görülüyor.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 87. Bölüm izle! Payitaht Abdülhamid 87. Son Bölüm full tek parça izleyici ile buluştu.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 88. BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid 87. son bölüm izle! TRT1
ekranlarının fenomen dizisi son bölümü olan Payitaht Abdülhamid 87. yeni bölüm yayınlandı. Sezon finali yapmaya hazırlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde bu hafta, devlete ihanet içerisinde olanların maskeleri bir bir düşüyor. İhanete kulak kabartan, ihanet eylemleri içerisinde olanların hesapları tek tek görülüyor. Diğer taraftan jön türkler hain planlarını gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşırken Sultan Abdülhamid Han'ın siyasi dehası nasıl karşılık vereceğini göreceğiz.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 87. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid 87. yeni bölüm izle! İngiliz ve Rusların Osmanlı İmparatorluğu'nu parçalamak için kurguladığı oyunlara Halife-i Sultan, Ulu Hakan Abdülhamid Han'ın verdiği mücadele devam ediyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 87. YENİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri her Cuma akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında.