Payitaht Abdülhamid 83. bölüm fragmanı yayında

TAKİP ET

TRT1 ekranlarında severek takip edilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'in 26 Nisan tarihinde ekranlara gelecek olan 83. bölümüne ilişkin fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid'in bu hafta ekranlara gelecek olan bölümünde Abdülhamid Osmanlı'ya bir oyun oynandığının farkına varacak. Peki, Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümünde başka neler olacak?

Reklam
Reklam

Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid'in, 83. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. TRT1 ekranlarında 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid'in 83. bölümü yine nefesleri kesecek. İşte, Payitaht Abdülhamid'in yeni bölüm fragmanı ve 83. bölüme dair detaylar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Abdülhamid, Osmanlı'ya karşı bir oyun hazırlandığını farkına varacak ve kendi hazırladığı planın devreye sokulmasını emredecek. Edmund Sebahattin'in yıkılmasına neden olacağından haberinin olmadığını söyleyecek. Rotshild Sebahattin'in yıkılan Osmanlı'nın mimarı olacağını belirtecek. Abdülhamid kendisine düşman olan eski vekilleri yakalayacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN 82. BÖLÜM FULL İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'İN 83. BÖLÜM FRAGMANI