Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm full izle! Payitaht Abdülhamid son bölüm tek parça izle full! TRT1 - 30 Ekim 2020

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm yayınlandı! TRT1 ekranlarında uzun süredir yayında olan Payitaht Abdülhamid 123. bölüm (izle) 30 Ekim 2020 de yayınlandı! Tarihi olaylardan esinlenerek çekimleri devam eden dizi günümüze başarılı bir şekilde yansımaya devam ediyor! Başrol de, Sultan Abdülhamid Han karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu, Bülent İnal başka olmak üzere bir oyuncunun yer aldığı Payitaht Abdülhamid son bölüm ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 123. Bölüm yayınlandı! Osmanlı İmpratorluğu'nun sonlarına doğru tahta çıkarak dünya tarihine iz bırakmış olan Sultan Abdülhamid Han ve o dönemde yaşayan Sultanlar, Paşalar, İstanbul da meydana gelen olayları ve Osmanlı Devleti'nin başından geçenlerin konu edildiği Payitaht Abdülhamid dizisinin 123. bölümü haberimizde!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 123. BÖLÜM FULL İZLE

TRT1 ekranlarında uzun süredir yayında olan Payitaht Abdülhamid 123. bölüm (izle) 30 Ekim 2020 de yayınlandı! Tarihi olaylardan esinlenerek çekimleri devam eden dizi günümüze başarılı bir şekilde yansımaya devam ediyor!  Başrol de, Sultan Abdülhamid Han karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncu, Bülent İnal başka olmak üzere bir oyuncunun yer aldığı Payitaht Abdülhamid son bölüm ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Bugün son bölümüyle TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 123. bölüm de yaşanan olaylar yine dizinin takipçileri tarafından büyük bir beğeni toplayacak gibi duruyor! Devleti ayakta tutmak için verilen mücadelenin yanı sıra ihanet içinde olanların da ortaya çıktığı Payitaht Abdülhamid son bölüm de, Abdülhamid Hechler’i ortaya çıkararak masonlara darbe vurmuştur. Abdülhamid’in sıradaki planı masonların büyük loca olmaları için toplanmalarını engellemektir. Abdülhamid’in şüphesi sadece Zülüflü üzerinde değildir. Ahmet Paşa da şüphe duyulan paşalar arasına eklenir. Başmabeyinci Tahsin Paşa kendi yöntemleri ile mason paşayı bulmaya çalışır. Zakaryan’ların Artin’in peşine düşüp öldürmeleri Eşref Aziz’i düşündürür.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM FULL İZLE!

TRT1 de 30 Ekim 2020 Cuma akşamı sürükleyici hikayesi ve oyuncluğuyla zirve yapan Payitaht Abdülhamit dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölüm (Payitaht Abdülhamid 123. bölüm) de yaşananlar, Zakaryan’ın hâkim olduğu yerleri ve planlarını öğrenmeye kararlıdır. Zakaryan’ın mekânlarını inceleyen Eşref Aziz bambaşka bir dünya ile karşılaşır. Onların kurduğu oyunların içine kendisi de dâhil olur. Bidar haremdeki tedbirleri iyice arttırır. Meziyet hiç istemese de Abdülkadir’den uzaklaşmak zorunda kalır. Abdülkadir bunun sorumlusu olarak gördüğü annesiyle karşı karşıya gelir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 123. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Payitaht Abdülhamid dizisinin bugün yayınlanan en son ve yeni bölümün de, Bidar bir türlü ispat edemese de Fatma’nın hain olduğundan emindir. Onun oyununu bozmak, niyetini öğrenmek için uğraşır. Fatma’ya nihayet beklediği haber gelir. Artık babasına itibarını geri kazandıracak, amcası Abdülhamid’i de zora sokabilecektir. Ancak Fatma istediği delillere ulaşabilmek için Bidar’ı atlatmak zorundadır. Bu da hiç kolay değildir. Aliye’nin ise planı başkadır. Bidar’ın öldürüldüğünü gördüğü kabusu gerçek mi olacaktır? Abdülhamid aradığı Mason Paşa'yı sonunda öğrenebilecek midir?