Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle | Payitaht Abdülhamid son bölüm 23 Ekim 2020 full tek parça izle | TRT1, YouTube izle!

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm (son bölüm full) izle! 23 Ekim 2020 de TRT1 ekranlarında son bölümüyle izleyici karşısına çıkan PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 122. BÖLÜM de yine nefes kesen aksiyon ve heyecan yaşanıyor! Bugün yeni bölümüyle ekrana gelen PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM de, İngilizler Hechler'in yeniden sefir olması için evraklarının tamamlandığını, Osmanlı'nın sefiri öldürerek savaş suçu işlediğini, Abdülhamid'e deklare ederler. Payitaht Abdülhamid 122. bölüm full izle haber16.com da.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm (son bölüm full) izle! 23 Ekim 2020 de TRT1 ekranlarında son bölümüyle izleyici karşısına çıkan PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 122. BÖLÜM de yine nefes kesen aksiyon ve heyecan yaşanıyor! Bugün yeni bölümüyle ekrana gelen PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM de, İngilizler Hechler’in yeniden sefir olması için evraklarının tamamlandığını, Osmanlı’nın sefiri öldürerek savaş suçu işlediğini, Abdülhamid’e deklare ederler. Payitaht Abdülhamid 122. bölüm full izle ve Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle linkleri haber16.com üzerinden ulaşabilir, Payitaht Abdülhamid dizisiyle ilgili gelişmeleri sayfamızdan güncel olarak takip edebilirsiniz.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 122. BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid son bölüm izle tek parça! Bu hafta ki yeni bölümüyle nefes kesen bir heyecana tanık olduğumuz Payitaht Abdülhamid son bölüm (izle) de, Saray önünde patlatılan arabanın tahkikat raporu Abdülhamid’e getirilir. Cesedin Hechler’e ait olup olmadığı net değildir. İngilizler Hechler’in yeniden sefir olması için evraklarının tamamlandığını, Osmanlı’nın sefiri öldürerek savaş suçu işlediğini, Abdülhamid’e deklare ederler. İngilizler hadiseyi kamuoyuna ilan etmemek için saraya tek şart koşarlar: Osmanlı’nın Akabe’den çekilmesi… Payitaht Abdülhamid son bölüm izle! 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle tek parça! 23 Ekim 2020 de son bölümüyle ekrana gelen Payitaht Abdülhamid 122. bölüm de, Kendisinden emin olan Sultan Abdülhamid, Hechler’i yeniden ortaya çıkarmak için bir oyun kurar. Sarayda gazetecilerin de katıldığı bir davette, keman dinletisi gerçekleştirir. Artin’i korumak üzere görevlendirilen Söğütlü ve ekibi Eşref Aziz’in gayrinizami harpçi olduğunu öğrenir. Söğütlüler, Eşref Aziz’i attıkları hapisten çıkarırlar. Ancak diğer taraftan üçlerin kilit isimleri Zakaryan ve Tatavlalı Eşref Aziz’i öldürmek için tuzağa çekerler. Abdülhamid’in iyi niyetli tavrı Fatma’nın onun hakkındaki olumsuz düşüncelerini değiştirmeye yetmez. Payitaht Abdülhamid 122. bölüm izle! 

Payitaht Abdülhamid 122. bölüm full, Payitaht Abdülhamid son bölüm full, haber16.com da izle!