Payitaht Abdülhamid 106. yeni bölüm fragmanı TRT1 izle! Zülüflü İsmail Paşa'nın ihaneti devam ediyor!

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 106. bölüm fragmanı (yeni bölüm tanıtım) izleyici ile buluştu. TRT1 ekranlarının Cuma akşamları sevilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü olan 106. bölüm fragmanın da yine heyecan ve aksiyon dinmiyor. Demiryolu güzergahını öğrenmek için halen oyunlarına devam eden düşmanlar ve içerdeki iş birlikçi hain ajanları Payitaht'ı ve Osmanlı İmparatorluğu'nu yok etmek üzerine kurulu emelleri birbiriyle yarışıyor. Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragman haberleri...

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 106. bölüm fragmanı (yeni bölüm tanıtım)  izleyici ile buluştu. TRT1 ekranlarının Cuma akşamları sevilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü olan 106. bölüm fragmanın da yine heyecan ve aksiyon dinmiyor. Demiryolu güzergahını öğrenmek için halen oyunlarına devam eden düşmanlar ve içerdeki iş birlikçi hain ajanları Payitaht'ı ve Osmanlı İmparatorluğu'nu yok etmek üzerine kurulu emelleri birbiriyle yarışıyor. Payitaht Abdülhamid 105. bölüm fragman haberleri...



ZÜLÜFLÜ İSMAİL PAŞA'NIN İHANETİ ORTAYA ÇIKACAK MI?

Son bölüm de Gustov ile girdiği hain planda kendisini gösteren Zülüflü İsmail Paşa'nın ihaneti ortaya çıkacak mı? Gustov ile kurdukları hain plan her ne kadar tam olarak gerçeklememiş olsa da, İsmail Paşa ve hain ortakları emellerinden vazgeçmeyecektir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 106. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 106. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncellenecektir. Cuma akşamlarının sevilerek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid 106. bölüm fragman, yeni tanıtım videoları ve güncel haberleri sayfamızda.



PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 106. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Osmanlı İmpratorluğu'nun son dönemlerinde ki tarihi olayları konu alan ve çok uzun yıllar tahta kalan ve hüküm sürdüğü dönem boyunca bir çok ihaneti ve mücadeleyi gögüsleyen Ulu Hakan Abdülhamid Han'ın hayat hikayesinden esinlenen Payitaht Abdülhamid 106. bölüm 31 Oca 2020, Cuma akşamı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında.