Payitaht Abdülhamid 104. bölüm (son bölüm full izle) - 17 Ocak 2020 - TRT1

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 104. bölüm izleyici ile buluştu. Abdülhamid Han, Zalman'ın oğlunun yaptıklarını öğreniyor ve infaz kararı veriyor. Zalman ise buna karşı çıkarak, eğer oğlum suçlu ise kendi ellerimle öldürürüm sözüne karşılık Sultan Abdülhamid Han, biz aba ile oğul arasında vebal yüklemeyiz, infazını devlet yapacak cevabını veriyor. Bidar Sultan ise Abülkadir'e vurduğu tokat şoke ediyor. 17 Ocak 2020, TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid son bölüm full tek parça izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 104. bölüm izleyici ile buluştu. Abdülhamid Han, Zalman'ın oğlunun yaptıklarını öğreniyor ve infaz kararı veriyor. Zalman ise buna karşı çıkarak, eğer oğlum suçlu ise kendi ellerimle öldürürüm sözüne karşılık Sultan Abdülhamid Han, biz aba ile oğul arasında vebal yüklemeyiz, infazını devlet yapacak cevabını veriyor. Bidar Sultan ise Abülkadir'e vurduğu tokat şoke ediyor. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 104. BÖLÜM İZLE : BİDAR SULTANDAN ABDÜLKADİR'E TOKAT

Payithat Abdülhamid 104. bölüm de; Bidar Sultan ile şehzade Abdülkadir arasında yaşanan tartışmada Bidar Sultan sinirlerine hakim olamayarak oğlu şehzate Abdülkadir'e tokat atıyor. Şehzade'ye tokat atmanın büyük bir sorun olduğu Osmanlı Hanedanlığı geleneklerinde bu olay nasıl etki yapacak?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE : "İNFAZINI DEVLET YAPACAK"

Abdülhamid Han, Zalman'ın oğlunun yaptıklarını öğreniyor ve infaz kararı veriyor. Zalman ise buna karşı çıkarak, eğer oğlum suçlu ise kendi ellerimle öldürürüm sözüne karşılık Sultan Abdülhamid Han, biz aba ile oğul arasında vebal yüklemeyiz, infazını devlet yapacak cevabını veriyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 104. BÖLÜM :  HALİL HALİD'İ BEKLEYEN ZOR GÖREV

Payitaht Abdülhamid 104. son bölüm full tek parça, 17 Ocak 2020 Cuma akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluştu.
Halil Halid son anda gelen bir pusula ile ölümden kurtulur. Şimdi önemli bir görevi vardır. Balkanları ayağa kaldırıp savaş çıkartacak bu suikastı engellemek zorundadır. Selim Paşa Karaso’yu saraydan çıkarmak için uğraşmaktadır. Zalman’ın müptelalığından kurtulan Selim Paşa zihninin açılmasıyla kim olduğunu hatırlar. Gerçeği anlatmak üzere Abdülhamid’e doğru yola çıkar. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 104. BÖLÜM FULL İZLE : BİDAR SULTANI BEKLEYEN AKIBET

Bidar’ın canını alamamış olan Blavatsky’nin Bidar için hazırladığı ölümden beter akıbet nedir?  Halil Halid zorlu görevini başarabilecek mi? Sabahattin ve Zülüflü Zalman’ı kurtarabilecek mi? Abdülhamid sonunda düşmanının kim olduğunu öğrenebilecek mi?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON FULL İZLE : ABDÜLKADİR'İN JÖN TÜRKLER İLE İŞ BİRLİĞİ

Bidar çatışmanın ortasında kalmış, oğlu da Jön Türk hareketinin içindedir. Anne oğul büyük bir tartışma yaşarlar. Naime dehşete düşmüş ve ne yapacağını annesine sorar. Bidar, Abdülkadir’i babasına söyleyecek midir? Abdülhamid tam da Mehmet’in vazifesini Abdülkadir’e vermek üzereyken, Bidar kararsız kalır.