Payitaht Abdülhamid 101. son bölüm full tek parça izle (son bölüm izle)- 20 Aralık 2019 - TRT1

TAKİP ET

Payitaht Abduülhamid 101. son bölüm de, Abdülhamid, tutuklattığı Karaso'dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışırken, Zalman ise sorgudaki Karaso'nun ağzını kapatmanın yollarını arar… Payitaht Abdülhamit 101. yeni bölüm ile 20 Aralık 2019 Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlandı.

Reklam
Reklam

Payitaht Abduülhamid 101. son bölüm de, Abdülhamid, tutuklattığı Karaso’dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışırken, Zalman ise sorgudaki Karaso’nun ağzını kapatmanın yollarını arar… Payitaht Abdülhamit 101. yeni bölüm ile 20 Aralık 2019 Cuma akşamı  TRT1 ekranlarında yayınlandı.

Karaso Abdülhamid’e Bulgar Prensini hedef gösterir. Abdülhamid Prensi Payitaht’a çağırırken,  Zalman’ın planı Prens’in suikasta uğraması, ve mesulünün Abdülhamid olmasıdır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 101. BÖLÜM İZLE

Cemile Bidar’ın mektuplarını okuduğunu öğrenince deliye döner. Bidar ise Abdülhamid’e her şeyi anlatmaya kararlıdır.  Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul’a davet ederek, kutsal emanetlere sahip olacaklarını, dünyayı birlikte yöneteceklerini açıklayacaktır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE

Mehmet’le Paris’e gitme niyetinde olan Gülcemal’e Blavatsky’nin dehşet verici cezası ne olacak? Kocasıyla buluşmaya giden Cemile Sultan’ı ve konakta kazıya başlamış olan Blavatsky’yi bekleyen kötü sürprizler nedir? 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 5. SON BÖLÜM FULL İZLE

Payitaht Abdülhamid 101. bölüm, 20 Aralık 2019 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlandı.