Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izle (son bölüm full tek parça izle) - Tashin Paşa ölecek mi? - TRT1

TAKİP ET

Payitaht Abdülhamid 100. bölüm yayınlandı. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 100. son bölüm 13 Aralık 2019 tarihinde izleyici ile buluştu. Payitaht Abdülhamid son bölüm de; Tahsin Paşa'nın hastalığı damga vuruyor. Abdülhamid Han'ın kadim dostu Tahsin Paşa ağır bir hastalığa yakalanır. Sultan hastalığa çare bulmak için tüm hekimleri göreve çağırırken, dostuna ""Şifa Allah'tandır, lakin vesilesini arayıp bulmak kulun boynuna borçtur!" sözüyle destek olmaktadır.

Reklam
Reklam

Payitaht Abdülhamid 100. bölüm izleyici ile buluştu. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid son bölüm full (izle) 13 Aralık 2019 tarihinde izleyici ile buluştu. Payitaht Abdülhamid 100. bölüm de; Tahsin Paşa'nın hastalığı damga vuruyor. Abdülhamid Han'ın kadim dostu Tahsin Paşa ağır bir hastalığa yakalanır. Sultan hastalığa çare bulmak için tüm hekimleri göreve çağırırken, dostuna ""Şifa Allah'tandır, lakin vesilesini arayıp bulmak kulun boynuna borçtur!" sözüyle destek olmaktadır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 100. BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid 100. bölüm full izle; 
Abdülhamid Han, tekke üzerinden kurulan tuzağı, aldığı jurnal ile son anda fark ederek, düşman bölgesini bombalatır. Bu sırada en yakın dostu Tahsin Paşa ağır bir hastalığa yakalanmıştır. Aniden fenalaşan Tahsin Paşa için tüm hekimleri seferber eden Sultan, dostunun iyileşmesi için elinden gelen herşeyi sonuna kadar yapmaktadır.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE

Payitaht Abdülhamid son bölüm full izle;
Sebahattin ve ihanet çetesi, hem devleti hemde sultanı yıkmak için hain planlarına aralıksız devam etmektedir. Bir taraftan Mahmut Paşa ihanet çemberinin sınırında gezerken, diğer taraftan İsmail Paşa'yı da bu yola sevk etmek için hain bir şantaj planı içerisine girmektedirler.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 100. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE (TIKLAYINIZ)

13 Aralık 2019, TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid 100. bölüm full izlemek için tıklayınız.