Patoloji doktoru koronavirüse yenik düştü
Patoloji doktoru koronavirüse yenik düştü, başlıklı haberin detayında; Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Patoloji Doktoru Murat Tad, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Bir süre önce koronavirüse yakalanan Tad, durumunun ağırlaşması üzerine Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Uzmanı 49 yaşındaki Murat Tad yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Murat Tad’ın covid aşısını yaptırmadığı öğrenildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Patoloji doktoru koronavirüse yenik düştü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Patoloji doktoru koronavirüse yenik düştü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.